PERSOANE CU DIZABILITĂȚI

Multe dintre acestea îşi petrec 90% din viaţă închise în casă şi singura îndeletnicire care le ajută să-şi petreacă timpul într-um mod mai plăcut este să întâlnească și alte persoane! De multe ori, oamenii cu astfel de probleme ne-au dat adevărate lecţii de viaţă şi ne-au arătat că pot fi mai buni, mai generoşi, mai calzi şi mai buni prieteni decât persoanele care ne sunt aproape şi în care nu putem avea mereu încredere. Sunt oameni deosebiţi care nu ar trebui să fie priviţi altfel doar pentru că par diferiţi, nu ar trebui să fie forţaţi să muncescă mai mult pentru a dovedi ce pot, nu ar trebui să ne impresioneze în vreun fel, ci doar acceptaţi la fel cum îi acceptăm pe toţi ceilalţi. Sunt oameni sufletişti pe care merită să îi cunoşti în orice context, iar acum ai ocazia să faci asta într-un loc special la Biserica Harul din Orăștie, Vinerea de la orele 17:00!

Despre mine:

Mă numesc Oniga Claudia Alexandra și una din dorințele mele de când eram elevă era de a ajuta pe alții. Acest grup s-a născut din dorința de a scoate în evidență valoarea care este ascunsă în persoanele cu dizabilități, și ca toate binecuvântările pe care aceștia le pot aduce, să fie scoase la lumină, la fel cum și alții au făcut acelaș lucru pentru mine.

Despre noi:

Grupul Angels Orastie a luat ființă în Iunie 2014, când cu ajutorul Lui Dumnezeu ne-am întâlnit prima oară.

Noi suntem un grup cu dizAbilități care ne întâlnim o dată la două săptămâni, vineria de la ora 16:30, la Biserica Creștină Baptistă “HARUL” Orăștie, str. Pricazului, nr. 86.

Scopul întâlnirilor:

socializarea
integrarea în grup
exerciții motrice
exerciții de vorbire
exerciții de cântat
alte activități folositoare.