Departamente

Biserica Harul din Orastie nu este un loc pentru spectatori. Este un loc pentru oameni care se implică împreună. Indiferent de vârsta pe care o ai vrem ca și tu sa faci parte dintr-o biserică plină de viață unde să poți învăța, sluji si crește pe plan spiritual.

 • misiune

  MISIUNE

  Departamentul de misiune

 • Happy family

  FAMILII TINERE

  Deși căsătoria este una dintre cele mai importante instituții ea este si cea mai atacată atât intern căt si extern. Biserica Harul din Orăștie oferă cuplurilor căsătorite oportunitatea de a se întâlni si discuta subiecte diferite care abordează în mod direct căsătoria.

 • tineret

  TINERET

  Viața poate fi complicată o dată ce ajungi la adolescență. Trebuie luate decizii numeroase, complicate și cu miză mare iar relațiile devin mult mai serioase . Tineretul bisericii Bisericii Harul din Orăștie se întâlnește în acest fel si studiază diferite subiecte specifice vârstei lor. Întâlnirile au loc în fiecare vineri de la orele 18:00

 • dizabilitati

  PERSOANE CU DIZABILITĂȚI

  Multe dintre acestea îşi petrec 90% din viaţă închise în casă şi singura îndeletnicire care le ajută să-şi petreacă timpul într-um mod mai plăcut este să întâlnească și alte persoane! De multe ori, oamenii cu astfel de probleme ne-au dat adevărate lecţii de viaţă şi ne-au arătat că pot fi mai buni, mai generoşi, mai calzi şi mai buni prieteni decât persoanele care ne sunt aproape şi în care nu putem avea mereu încredere. Sunt oameni deosebiţi care nu ar trebui să fie priviţi altfel doar pentru că par diferiţi, nu ar trebui să fie forţaţi să muncescă mai mult pentru a dovedi ce pot, nu ar trebui să ne impresioneze în vreun fel, ci doar acceptaţi la fel cum îi acceptăm pe toţi ceilalţi. Sunt oameni sufletişti pe care merită să îi cunoşti în orice context, iar acum ai ocazia să faci asta într-un loc special la Biserica Harul din Orăștie, Vinerea de la orele 17:00!

 • hands2

  VIZITE PASTORALE

  Biserica Harul din Orăștie prin liderii ei spirituali, pastori și prezbiterii oferă consiliere biblică oamenilor care au nevoie de sprijin și trec prin perioade dificile ale vieții ajutându-i să le depășească!

 • Small-Group-Bible-Study

  GRUPE MICI

  Grupele mici sunt esențiale in indeplinirea misiunii și viziunii Domnului Isus pentru Biserica Lui. Isus a creat o grupă mică ca și metodă de transformare și înmulțire pentru primii Lui ucenici iar biserica primară a continuat acest model. La Biserica Harul din Orăștie fiecare grupă are trasatura lui independentă dar toate grupurile au același țel ca să incorporeze studiul, rugăciunea, grija, slujirea și o oportunitate pentru formarea de noi ucenici.

 • image2-1024×683

  COPII

  În fiecare Duminică dimineață, copiii iau parte la clasele specifice vârstei lor. Lecțiile biblice sunt predate în așa fel încât fiecare copil poate participa si învăța.

“Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului” Matei 28:19-20

 

 

 

biserica

Locația bisericii

„Să veghem unii asupra altora, ca să ne îndemnăm la dragoste şi la fapte bune. Să nu părăsim adunarea noastră, cum au unii obicei; ci să ne îndemnăm unii pe alţii, şi cu atât mai mult, cu cât vedeţi că ziua se apropie."
Evrei 10:24-25

Biserica Creștină Baptistă "Harul" Orăștie
Str. Pricazului, Nr. 86, Orăștie, jud. Hunedoara, România